Thursday, March 28, 2013

Η μαμά ρώτησε τότεnike αυτοί δύναμη του αέρα χονδρικής

Tang Yi χαμόγελα: Su Jingli εκ προθέσεως, nike air max μπορεί να είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή του το ταξιδιωτικό γραφείο το φθινόπωρο και υπεύθυνος για Su Jingli κατανόηση των συγκεκριμένων λεπτομερειών για τη συνεργασία nike air max για να μιλήσουμε για. Ακρόαση για Koh Πολλές από τις πληροφορίες που διέρρευσαν, Tang Yi έχουν μικρή απόδοση, μήπως αυτή κατέχει μια μνησικακία. Εμποδίζει την έδωσε η ίδια μια γυναίκα, είναι πολύ ενοχλητική πλάσματα πραγματικά ενοχλημένος όταν λίγο ούτε λογικό ήταν εκεί. Koh χαμογελάει τρυφερά: ότι nike air max, αλλά επιθυμούν, ευχαριστώ Tang Zhuren το. Και είπε: Tang Zhuren τηλέφωνο αριθμός αριστερά nike air max δεν σας πειράζει; Tang Yi κούνησε το κεφάλι ελαφρώς. Tang Yi δεν περιμένει. Wang από το ατύχημα, η ομάδα εργασίας να αποσύρει λίγες μέρες. Tang Yi γραφείο σε διάφορες απρόσκλητους επισκέπτες, το Επαρχιακό Γραφείο της επιθεώρησης πειθαρχία αρχηγός της ομάδας, Wang Li Διευθυντής του επαρχιακού Επιτροπής για Πειθαρχία Επιθεώρησης, ένα ψηλό, λεπτό, ένα ογκώδες, οι δύο αυτοί εταίρος μαζί, πραγματικά 's αρκετά κωμικό αποτέλεσμα.

Li, επικεφαλής του κατ 'ευθείαν στο σημείο, ας πούμε nike air max skyline γιος ήρθε να Wang από τον διευθυντή της έρευνας, Tang Yi αδιάφορα ρώτησε τι ο Επίτροπος δήλωσε ο Wang Συγνώμη Tang Zhuren εμπιστευτικές πειθαρχία, nike air max, δεν μπορούμε να πούμε. Tang Yi συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα του προβλήματος, Wang έπαιξε αυτό το πράγμα δεν προκαλούν μικρή. Tang Yi, μια μικρή συνοφρύωμα: αρχείο σας; Αν δεν ξεκινήσει μια έρευνα, τότε τα αρμόδια ηγεσία να εξετάσει την κατάσταση, για να μην αναφέρουμε καν το έχει κατατεθεί, μια ρουτίνα, τουλάχιστον, θα πρέπει να είναι η γενική κατάσταση να ενημερώσει τον δικό τους ήχο. Αναφέρετε Ducha Shi ίδια, και η Επιτροπή για Πειθαρχία Επιθεώρησης έχει καλές σχέσεις συνεργασίας με άλλα επαρχιακά όργανα είναι κάπως διαφορετική. Ο επικεφαλής της ομάδας Lee δείτε Tang Yi πρόσωπο δυστυχισμένος, σκέφτηκε να καταλήξει σε ένα χαρτί από το χαρτοφύλακά του, βάλτε το Tang Yi τραπέζι, κοίταξε Διευθυντής Wang. Υλικό που διαβιβάζονται στην Επιτροπή για Πειθαρχία Επιθεώρησης της Δημόσιας Ασφάλειας Προεδρείο, Λι, επικεφαλής της ερμηνείας των αρχικών δημόσιων οργάνων ασφαλείας κατά τη διαδικασία της μάχης οργανώσεις MLM, επιτυχώς κατέστρεψε τις υπόγειες εργοστάσια κατασκευής Al ασπιρίνη, συνελήφθη ένας διευθυντής εργοστασίου στην έρευνα, ο υπεύθυνος της λογαριασμού, το εργοστάσιο έχει Ducha Shi, αναπληρωτής διευθυντής Wang από το άσυλο, από τον Οκτώβριο, ο υπεύθυνος σημείωσε Wang από το λογαριασμό του πέντε χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα.

Leader Lee πρόσθεσε: εργοστάσια υπεύθυνος, ο Wang και συναντήθηκε από τον Οκτώβριο ήταν Du Chashi έλαβε μια έκθεση από τις μάζες, το εργοστάσιο κατασκευής στο θόρυβο γύρω από τους κατοίκους αφόρητη παρενόχληση χειριστεί Wang από το Διευθυντή, ενώ ιδιοκτήτες εργοστασίων λάβει τις δωροδοκίες, Wang από το διευθυντή να λειτουργήσει ως ομπρέλα του φυτού, το περισσότερο ένα νεύμα με το αστυνομικό τμήμα περιφέρειας φορά, θέλετε να αναλάβει τη φροντίδα του πολλά. nike θα θέλατε να μάθετε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο Wang από το Διευθυντή δεν ασχολήθηκε με τις καταγγελίες του εργοστασίου στο οποίο τους κατοίκους της κοινότητας. Tang Yi είπε: Θα ελέγξω. Χτύπησε το τηλέφωνο για να λάμπες και CRR, μια επιταγή στο αρχείο, πραγματικά κώδικα. Επικεφαλής του Lee Wang και αντάλλαξαν ματιές Διευθυντής, δήλωσε: nike air max και Fengqi συντρόφους για να μιλήσουμε για. Tang Yi κούνησε το κεφάλι ελαφρώς, η Επιτροπή για Πειθαρχία Επιθεώρησης των ανθρώπων ευχαρίστησε ευγενικά Tang Yi με. Από το γραφείο Tang Yat, υψηλή Xiaolan με έξω, σύντομα έτρεξε πίσω φασαρία Δρόμου: Tang Zhuren Wang Shu έφερε την πειθαρχία της ομάδας επιθεώρησης πήγε.

No comments:

Post a Comment