Monday, March 25, 2013

nike κατάστημα κατάστημα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δύ

Qianlong έκπληκτος μια στιγμή, πόσο μάλλον πριν σκοτώσει γάτες και σκύλους, ακόμα και ένας δολοφόνος, αλλά ένα αυτοκρατορικό διάταγμα του πράγματα, και τώρα λέγεται ότι είναι σκληρή, η καρδιά δεν είναι πολύ ευτυχής, αλλά κοιτάζοντας Li Yuehan φαίνονται ειλικρινή ματιά, αλλά και δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά αναφωνήσει: Osamu, nike air max πραγματικά είδος! Το είδος nike air max μια κακή ιδέα ή αξία, μετά από όλα, η κλοπή από τα τρόφιμα ή και εφικτό, nike air max τον έλεγχο των ναρκωτικών μπορεί να Yinzhen. Liyue είπε ο Χαν. Ναι, δεν σκοτώνουν, μπορεί να επιθεωρεί το φαγητό είναι δηλητήριο, Osamu χιόνι έξυπνο πράγματι. Είναι ακόμα έκπληκτος με αυτό; Πράξη γρήγορα. Li Yuehan τελείωσε, άρχισαν μια αναζήτηση στην αυτοκρατορική κουζίνα, σύντομα θα μάθετε μερικά μεγάλα δοχεία τροφίμων μπροστά από ένα τραπέζι γεμάτο τρόφιμα επιδρομή τρελός, δεν φαίνεται δει, τρώγεται δεν τρώνε, έτσι κι αλλιώς δείτε τρώει βγαίνουν σε δοχεία τροφίμων εγκατασταθεί αμέσως μόλις συμπληρωθεί τέσσερις μεγάλες συσκευασίες τροφίμων.

Li Yuehan φώναξε μπροστά από Qianlong Qianlong μεταφέρει τέσσερα δοχεία τροφίμων, εξακολουθεί να κατέχει Liyue Χαν, για να αποφύγει πετούν έξω από τα τείχη της αυτοκρατορικής κουζίνα, άλμα σε μια κρυφή γωνιά. Qianlong παραδίνει τα όπλα του Li Yuehan, Li Yuehan κοίταξε Qianlong γέλασε: Έλα, κάνετε δοχεία τροφίμων γκολ Έλα, θα σας δούμε να φέρει μια πάπια, κρέμονται μπέικον, κρατώντας τέσσερα δοχεία τροφίμων, που είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο ναι ! Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το δέντρο; Η Qianlong πλευρά θέσει κάτω για να φάει, ενώ ζήτησε. Li Yuehan Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα Χριστούγεννα και Santa Claus για δώρα στον αυτοκράτορα Qianlong. Qianlong ακούσετε να συγκεντρώσει τα μάτια, το οποίο ταξίδευε αναστέναξε: ανυπόμονος να δω ποιος Santa Claus. Li Yuehan σας συγκρατημένο γέλιο Qianlong αθωότητα, δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, ακόμη και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν το δώρο είναι από τη μαμά και τον μπαμπά, και Qianlong αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ. nike air max skyline {K πεινασμένοι} εντολή σας αμέσως να σκεφτούμε έναν τρόπο για να βρείτε μερικά αργύρια.

Qianlong ρώτησε, έκπληκτος, για ένα διάστημα μερικοί δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό το είδος της ρόλο. nike Γιατί δεν μπορείς εντολή; Μέσα στο παλάτι ευνούχο nike air max είναι μια πριγκίπισσα στο νερό nike air max είναι το αφεντικό, εσείς Επιπλέον nike air max πιο έξυπνος από εσάς, έτσι nike air max σας εντολή. Ο Li δήλωσε Yuehan Chase θεωρία, Qianlong χαμογέλασε και είπε χαριτολογώντας αρέσει: Αν nike air max Lady, nike air max πρέπει να ακούσουμε τη γνώμη σας, έτσι δεν είναι; Επιστροφή στην ομιλία ασήμι λιγότερο, που είναι η γυναίκα σου, δεν είναι, nike air max πεθαίνουν από την πείνα ...... Liyue Han φώναξε. Lady σε αναμονή, Messire nike air max Θα είμαι πίσω δεξιά, και να μην τους αφήσει τη σύζυγό του λιμοκτονήσουν. Qianlong Στη συνέχεια, με ένα χαμόγελο και ψάχνουν για αργύρια. Δεν Συνέλευση υπο kung fu, Qianlong πήραν μερικά Silver Needle, Li Yuehan θα καταλήξει με ένα δηλητήριο δοκιμή το υπόλοιπο λάβει ανάμεσά τους, προτίθεται ανταλλακτικά. Τοξικό αποτελέσματα της δοκιμής είναι ότι όλα τα τρόφιμα είναι φυσιολογικό, ο Li Yuehan Qianlong χαμόγελο, θα καθαρίσει σκούπισμα, όπως επιδρομές για να κλέψει από το φαγητό, Qianlong κάθεται στο έδαφος, παρακολουθώντας με προσήλωση Li Yuehan, τα μάτια γεμάτα αγάπη, το στόμα καλύπτεται με ένα χαμόγελο.

No comments:

Post a Comment